- Med Ruben og Eli Karine

lørdag 11. juli 2009

Oase-dager!

Nå er vi ferdig med Oase i Skien! Det har vært utrolig mange gode samtaler om både det ene og det andre. Alt i fra om KrF er for barnedåp, til saker KrF faktisk har noe med =D.

Vi var mest sannsynlig den standen på hele Oase som skapte mest liv, spesielt med tanke på at vi delte ut over 300 Rom For... t-skjorter som ble tegnet og skrevet på, 400 badeballer og masse, masse drops (sukkerfrie, KrF vil ha et sunt samfunn)!


Det var også litt ungdom der, vi fikk så klart vervet noen. Og ja, Eli Karine vervet et nytt medlem på grunn av vår fantastiske skattepolitikk!

Vervemesteren Ruben ble derimot skjelt ut i de tre første samtalene han hadde i dag, mot ingen i går. Han har utledet en teori om at dette hadde med hans i dag mer fancy klær å gjøre. Støtter du teorien?

Ellers kan vi fortelle at vi har overnattet på Telemark sitt fylkeskontor.
Her har vi det fint med eget kjøkken, bad og opptil flere "stuer". Det er nemlig et gammelt hus. Badekaret var vel kanskje ikke brukt på noen år, og Ruben kviet seg ganske til å plassere rompestompen sin nedi. Ekstra ille ble det da han senere på dagen følte at det var som en klomp på rompa. Redselen for rompesopp var veldig høy.





Vi har blitt veldig fan av Telemark-teamet. Geir Bekkevold,
som er 1. kandidat for Telemark KrF, er en utrolig bra fyr, til tross for hans dystre opplysninger om lekkasjer på Farris Bad (Spa-hotellet hvor sommerteamet hadde store planer om å sjekke inn). Han fortjener virkelig en plass på tinget! Hilde Øvrebø, lokallagsleder i Skien KrF, var også en veldig koselig stand-kollega.

Spesielt kjekt var det da vi kom til fylkeskontoret første kvelden og fylkessekretær Leif satt og leste bloggen vår!

<3<3leif<3<3

3 kommentarer:

  1. Haha! Leif er en kul kar :)

    SvarSlett
  2. Geir J Bekkevold13. juli 2009 kl. 02:03

    Eli Karine og Ruben! Hallooooo.... dere gjorde Krf-standen til Oses mest besøkte!!! eg er imponert over innsatsen! Gleder meg til å fortelle at vi klarte mandateti Telemark - den har dere en stor aktie i!!

    SvarSlett
  3. Ruben og Eli Karine13. juli 2009 kl. 13:26

    Og me glede oss STORT te å se deg på Stortinget, Geir! :)

    SvarSlett

Rom for...




Hvem er du i KrFs sommerteam?

Ta klisjéquizen og finn ut om du er Ruben eller Eli Karine! Klikk her!

Følgere