- Med Ruben og Eli Karine

søndag 19. juli 2009

U- Fest!

Nå koser vi oss på Hamar hos Amalie Hole. Her har vi stått på stand på Hedmarktoppen både på sommerstevnet og på U- festivalen.



Hos Amalie har vi kost oss stort! Med leggetider rundt 3-4 hver natt, har det blitt mye tørr humor og mye nattmat. På nettene har vi kunnet friste med alt ifra frityrsteikte og hjemmelagede nuggets med pommes frites til Rubens herlige spesial-nachos! Ruben lager mat, jentene rydder opp.

Det har også blitt en god del spilling. Ruben har tendenser til spilleavhengighet
etter å ha spilt et nytt spill på iphone. Til fordel for Eli Karine såklart, siden hun da får kjøre bil, mens Ruben spiller intenst på mobilen.

U- festivalen har vært bra. Vi fikk også med oss en konsert med Ole Børud som ikke var feil! Vi har så langt vervet rundt 30 ungdom inn til KrFU, og 1 voksen til KrF. I og med at verving ikke har vært hovedfokuset synes vi det har vært bra med 30 nye på laget :)




Her blir Ole-Martin vervet inn i KrFU på U-Festivalen.

Det har vært god stemning andre steder og. Vi har i løpet av denne uken hatt bystand både i Gjøvik og på Lillehammer. Vår kjære 1. kandidat Hilde (Heidi) Ekeberg var med begge steder. På Lillehammer stilte lokallaget mannsterkt opp og vi var hele 7 personer som stod på stand! Det var masse folkeliv og vi fikk delt ut haugevis av materiale til koselige mennesker.







Ps: Dagrun er fremdeles med oss, noe Ruben setter stor pris på!


5 kommentarer:

  1. Hey.. hørte dere hadde vervet søstern.. det har jeg liksom prøvd siden hun fylte 13. SÅ møter dere henne på en festival og så er det bænkers.. jaja.. men takk skal dere ha, bra vervet :)

    SvarSlett
  2. Så kjekt!:D
    Dåke er så flinke!:)

    SvarSlett
  3. Rubens spilleavhengighet er et problem, men det hindrer stammingen hans da.. Sånn med tankte på at han holder kjeft ;)

    SvarSlett
  4. We also love Dagrun <3

    SvarSlett
  5. Søstra di var forholdsvis enkel å verve. Hei, vil du bli medlem? Ja, ok!

    Men siden jeg klarte å verve din søster, kan du prøve å verve min yngste søster? Hun vil ikke...

    SvarSlett

Rom for...




Hvem er du i KrFs sommerteam?

Ta klisjéquizen og finn ut om du er Ruben eller Eli Karine! Klikk her!

Følgere